Functionaliteiten

Wat is de kracht van de Communication Accelerator?

Wat is de kracht van de Communication Accelerator?
De Communication Accelerator biedt een service die op snelle en effectieve wijze een profiel van een schrijver geeft. Behalve een effectief communicatiemiddel is de Communication Accelerator ook inzetbaar om uw doelgroep te definiëren en gericht te benaderen.

De Communication Accelerator is een softwareprogramma die een korte geschreven tekst omzet in een karakteromschrijving van de schrijver. Deze karakterbeschrijving stelt u in staat om uw communicatiestijl aan te passen aan het gedrag en de behoeften van de schrijver, zo voorkomt u de spreekwoordelijke babylonische spraakverwarring. Op deze manier kunt u uw antwoord trefzeker formuleren en haalt u het hoogste rendement uit al uw communicatie.

Binnenkort lanceren wij ook de validatieserver van de Communication Accelerator, die u ondersteuning biedt bij het formuleren van uw antwoord. Een indicator geeft, tijdens het schrijven, direct aan of u afwijkt van de gewenste communicatiestijl. De tekst kan hierdoor meteen worden aangepast. Behalve tijdsbesparing geeft dit nog een extra boost aan uw effectieve communicatie en klanttevredenheid.