Over ons

Bij Communication Accelerator maken we het onmogelijke mogelijk.

Communication Accelerator is een innovator op het gebied van geschreven teksten omzetten in karakterbeschrijvingen, cq. psychometrische analyse,  van de schrijvers en wil daarin marktleider blijven. Een applicatie voor Freshdesk is slechts het begin. Binnenkort is de app ook beschikbaar voor andere servicedesk en CRM-software.

Het is duidelijk dat deze toepassing van psychometrische analyse voor oneindig veel doeleinden geschikt is en daarom is ons doel om deze krachtige app binnen afzienbare tijd voor ieder deugdelijk doel beschikbaar te stellen.

Of informatie schriftelijk, woordelijk of in beelden overgebracht wordt, de Communication Accelerator zal het karakter van de persoon achter de informatie meetbaar maken zodat de meest geschikte reactie kan worden gegeven

De Communication Accelerator maakt het onmogelijke mogelijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat Communication Accelerator applicatie de standaard gaat worden om effectief en doelgericht te communiceren.

Communication Accelerator’s Founder
Joost Koning is doorgewinterde ICT-er en een voorloper op het gebied van linguïstische en psychometrische innovaties. Van zijn dyslexie heeft hij zijn kracht gemaakt, door zich te specialiseren in communicatievormen en idioticons. Zijn interesse voor psychometrie en de intrinsieke motivatie, heeft hij toegepast om houding en gedrag mathematisch in beeld brengen. In samenwerking met psychologen en ICT service brokers ontwikkelde hij de Communications Accelerator applicatie. Na een aantal jaar testen en pionieren heeft hij dit unieke product tot stand weten te brengen.

Communication Accelerator’s Mission
De zakelijke markt over de hele wereld voorzien van de meest trefzekere en effectieve vorm van communiceren.

Wij danken u voor uw interesse in Communication Accelerator!

Voor vragen kunt u mailen naar support@commnicationaccelerator.com